Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Roman Luknár (47) z Paneláku. Teraz ako oligarcha v Smrtonosnej pasci!
Zdielať na
Showbiznis

Roman Luknár (47) z Paneláku. Teraz ako oligarcha v Smrtonosnej pasci!

Viete, kto je najväčším ruským oligarchom, ktorého sa bude snažiť zastreliť syn filmového Brucea Willisa, v pokračovaní Smrtonosnej pasce? No predsa obľúbený slovenský herec známy aj z jojkárskeho seriálu Panelák Roman Luknár! Záujem o jeho kvality tak okrem Slovenska zdieľa aj Česko a Amerika. Čo prezrádza viac o svojich filmových projektoch?

Vypracoval sa na jednu z hlavných postáv Paneláku a jeho filmoví kolegovia tvrdia, že je vynikajúci a profesionálny, na dobrú scénu mu stačí už prvá klapka! Určite však neviete, že dieťa JOJ-ky, Panelák, je aj pre Romana Luknára niečím, na čo nedá dopustiť.

"Je to jedna z najpríjemnejších robôt, ktoré som v živote robil, ktorá ma napĺňa, na ktorú sa každý deň teším - aj na tých ľudí za kamerami, lebo všetci sme kamaráti a smejeme sa... Teším sa z tej roboty, aj keď prídem v sobotu, nedeľu, vôbec mi to nevadí.... Mne je tu strašne dobre, v tom Paneláku."

Okrem Slovenska a Česka si však zahral aj v hollywoodskom pokračovaní Smrtonosnej pasce. Ako sa pozerá na túto skúsenosť? "Hrám tam najväčšieho ruského oligarchu, ktorého syn Brucea Willisa chce postreliť, aby ho prišli zatknúť a aby ho Bruce prišiel vyslobodiť, z tej Moskvy... Bolo to dobré v tom, že som videl, ako to tam funguje.

Prvé, čo som sa spýtal, bolo, koľko majú natáčacích dní. Mi povedali, že 100 a 20 ako rezervu. To by sa tu natočilo 5 celovečerných filmov. Ja sa tam ale zjavím len na možno tri sekundy, to bol len moment. Ale bol to pre mňa zážitok." Nejde však o jedinú Luknárovu zlú úlohu, aj v Paneláku je jeho postava istým spôsobom negatívna. Čo viac o nej prezradil aj o svojich ďalších filmových projektoch a plánoch doma aj v zahraničí? Pozrite si vo VIDEU...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Peter Petrus

Zdielať na

Najčítanejšie