Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55) prešla výraznou zmenou
Zdielať na
Showbiznis

Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55) prešla výraznou zmenou

Zmenila sa. Niektorí hovoria, že k lepšiemu, iní zas, že k horšiemu. Televízna sudkyňa Janka Buršáková má totiž novú farbu vlasov... Tmavšiu, výraznejšiu, jednoducho, bijúcu do očí. Je to jej vlastná frizúra, alebo jej jojkárske maskérky vymysleli nový imidž?

„Áno, toto je iba parochňa,“ ozrejmuje najobľúbenejšia postavička Súdnej siene. Tvorcovia sa totiž rozhodli, že vizuálnou zmenou prejde nielen štúdio, ale aj hlavní protagonisti obľúbenej podvečernej série príbehov zo súdnej siene.

Necítím sa v tej parochni zle. Je to celkom príjemné. Nie som síce zvyknutá na takúto tmavú farbu, ale zmena je život, nie?“ s úsmevom dodáva Janka. Tá je v súkromí „ryšavkou“ a doteraz nosila v Súdnej sieni parochňu, ktorá bola medeno-červená, čiže toto je naozaj výrazná zmena! „Mne sa v nových vlasoch veľmi páči. Myslím si, že toto jej sekne viac,“ tvrdí diváčka Súdnej siene Jana.

Naopak pánovi Milanovi „sadla do oka“ viac v minulosti. „Nemôžem si na ňu v tejto farbe vlasov zvyknúť. Snáď časom to bude lepšie,“ hovorí. Zvyk je železná košeľa, ako sa hovorí... A naozaj až čas ukáže, či si televízna sudkyňa vďaka novej farbe vlasov udrží, odoženie, alebo získa ešte viac priaznivcov. Všetkým však odkazuje jedno: „Som zmenená len vizuálne, vo vnútri som zostala stále tá istá,“ uzatvára Janka Buršáková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie