Jasno
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Speváčka Eva Máziková (63). Prehovorila o nevere!
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Eva Máziková (63). Prehovorila o nevere!

Zdroj: isifa

Je vydatá už viac ako štvrťstoročie. Excentrická Eva Máziková svoje manželstvo prezentuje ako neprekonateľne šťastné. „Buď tá chémia funguje, alebo nefunguje,“ nekompromisne komentuje pocity lásky. Ale čo nevera? Zažila niekedy jej trpkú príchuť?

„Z môjho pohľadu sa za neveru dá považovať aj to, keď si muž od cudzej ženy vypýta telefónne číslo. Už vtedy je tam kúštik začínajúcej nevery,“ bez premýšľania odpovedá Eva Máziková na otázku – aký je jej názor na manželskú neveru?

„V tomto som strašne prísna!“ zdôrazňuje. Je však presvedčená, že ako preventívna ochrana protiu nevere by mohla veľmi dobre poslúžiť starostlivosť o partnerský vzťah. „Viete, dva roky má každý ružové okuliare, a potom príde realita a je to inakšie. Ale nemusí to byť inakšie. Všetko záleží od oboch partnerov,“ vysvetľuje zaujatá témou.

Charizmatická a temperamentná Eva je presvedčená, že keď muž a žena jeden druhého chcú a vážia si seba navzájom, tak aj po vyprchaní počiatočnej vášne môže byť medzi dvoma ľuďmi krásny vzťah plný lásky.

Aspoň ona sama sa už roky rokúce snaží tak žiť po boku svojho manžela, s ktorým problém týkajúci sa nevery nikdy v živote neriešila. „Našťastie, lebo to podľa mňa musí byť veľmi ťažké. Nevera je zlá, neuznávam ju a určite by som ju neodpustila!,“ razantne uzatvára rozhovor stále udržiavaná a šarmantná speváčka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie