Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aj Brigitte Bardot (79) hrozí odchodom do Ruska
Zdielať na
Showbiznis

Aj Brigitte Bardot (79) hrozí odchodom do Ruska

Po hercovi Gérardovi Depardieu sa Francúzsko chystá opustiť ďalšia megahviezda. Sexsymbol sedemdesiatych rokov, dnes už takmer 80-ročná Brigitte Bardot tiež pohrozila, že požiada o ruské občianstvo. Jej dôvodom ale nie sú vysoké dane, ale dva choré slony.

Francúzsku sexbombu mnohí v časoch jej najväčšej slávy označovali za národný poklad a fanatickej ochránkyni zvierat odpustili dokonca aj odchod z výslnia filmových kamier. Dnes však už takmer 80-ročnú Bardot vo Francúzsku nikto nechápe.

"Odísť do Ruska kvôli dvom slonom je naozaj hlúpe. S Gerardom Depardieum súhlasím, chápem jeho dôvody vzdať sa občianstva pre neúnosné dane, ale Brigitte Bardot? Dva choré slony nemôžu byť dôvodom," povedal Parížan Maxime.

Slonice Baby a Nepál z lyonskej zoologickej záhrady patrili francúzskemu cirkusu, pre tuberkulózu ich ale majú utratiť. To však Brigitte Bardot rozčúlilo natoľko, že deň po tom, čo Rusko darovalo občianstvo Gerardovi Depardieu, tiež pohrozila svojim exilom na východ Európy. "Vôbec ma nezaujíma, či odíde z Francúzska alebo nie. Čo sa tým zmení. Vôbec nič. Nech si ide, ja zostávam," skonštatoval ďalší obyvateľ Paríža Stephane.

Bardot vo svojom patetickom vyhlásení uviedla, že chce ujsť z krajiny, ktorá je pohrebiskom zvierat. Fancúzska herečka pritom mladšieho kolegu Gérarda Depardieu neplánuje do Ruska nasledovať bezdôvodne. Niekdajšia krásavica neraz vyjadrila svoj obdiv a náklonosť k ruskému prezidentovi. Putin jej zainponoval najmä vtedy, keď zastavil v krajine obchodovanie s tuleními kožušinami a zakázal lov tuleních mláďat.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Silvia Mabena

Zdielať na

Najčítanejšie