Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Speváčka Nicole Scherzinger (34)? V skutočnosti hanblivá a samotárka!
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Nicole Scherzinger (34)? V skutočnosti hanblivá a samotárka!

Zdroj: ISIFA

Hoci sa Nicole Scherzinger pravidelne pohybuje vo svetlách reflektorov, v súkromnom živote je samotárka. Možno ju prezrádzajú jej prekrásne zasnené oči.... Podľa vlastných slov je speváčka hanblivá a vôkol seba si udržuje len málo, ale zato dobrých priateľov.

Ako speváčka sama uviedla, je skôr introvertka a jej typickou vlastnosťou je hanblivosť. "Mám len hŕstku priateľov. Keď mám prejsť po červenom koberci alebo ísť na nejaký večierok, kde je veľa ľudí, vždy sa veľmi hanbím. Chvíľu mi trvá, kým vyleziem zo svojej ulity. Som samotárka, či už v Pussycat Dolls alebo na škole, vždy som bola samotárka."

Nicole Scherzinger sa preslávila ako líderka vokálnej skupiny The Pussycat Dolls, kde pôsobila od roku 2003 do roku 2010. Ženské zoskupenie nahralo dva štúdiové albumy - PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha, Beep, Buttons, I Don't Need a Man, When I Grow Up, I Hate This Part či Hush Hush.

Ako sólová interpretka zatiaľ vydala jeden oficiálny sólový album s názvom Killer Love (2011), z ktorého vyšli single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try with Me. Televizní diváci si ju zase určite pamätajú z pôsobenia v porote britského X Factor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie