Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Suri Cruise (6) sviatkovala s mamou aj otcom, no s každým zvlášť
Zdielať na
Showbiznis

Suri Cruise (6) sviatkovala s mamou aj otcom, no s každým zvlášť

Zdroj: ISIFA

Šesťročná dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes Suri strávila vianočné sviatky s oboma rodičmi. Do 25. decembra bola so svojou mamou a jej rodinou v Ohiu, potom sa pripojila k otcovi a jej dvom starším nevlastným súrodencom - 20-ročnej Belle a 17-ročnému Connorovi.

"Na prázdniny sme si naplánovali veľa špeciálnych vecí," povedal nedávno Cruise, ktorý s Holmes netvorí pár od júna, kedy herečka podala žiadosť o rozvod. Newyorský súd ich manželstvo oficiálne rozviedol v druhej polovici augusta.

Cruise začal s Holmes chodiť v apríli 2005 a už v júni ju na vrchole Eiffelovej veže v Paríži požiadal o ruku. Vzali sa 18. novembra 2006 v talianskom Bracciane. Spomínaná dcéra Suri, ktorá je ich jediným dieťaťom, sa narodila 18. apríla 2006. Herec, ktorý má za sebou manželstvá s herečkami Mimi Rogers a Nicole Kidman, svoju lásku ku Katie Holmes niekoľkokrát verejne demonštroval v médiách.

Dôvodom rozvodu, ktorý v súdnych dokumentoch uviedla Holmes, majú byť neprekonateľné rozdiely, no podľa medializovaných informácií je za krachom manželstva herečkin strach z vplyvu scientologickej cirkvi na Suri.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie