Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
William (30) bude tráviť sviatky u Middletonovcov
Zdielať na
Showbiznis

William (30) bude tráviť sviatky u Middletonovcov

Zdroj: ISIFA

Britský princ William strávi tohtoročné Vianoce s rodinou svojej manželky Catherine. Poruší tak tradíciu, podľa ktorej sa členovia kráľovskej rodiny obvykle stretávali s kráľovnou Alžbetou II. v jej vidieckom sídle v Sandinghame.

"Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge budú oslavovať Vianoce súkromne s rodinou Middletonových," uviedol Williamov hovorca. Princ a jeho manželka tak strávia Vianoce v dedinke Buckleberry, asi 80 kilometrov západne od Londýna. Podľa agentúry Reuters kráľovná rozhodnutie svojho vnuka schválila. William A Catherine by mali kráľovsku rodinu v Sandinghame počas sviatkov navštíviť.

Sestra Catherine, Pippa Middletonová pre najnovšie vydanie časopisu Spectator uviedla, ako u nich doma vyzerajú Vianočné sviatky. Rodina sa podľa Pippy často veselo zabáva a otec Michael Middleton údajne prekvapí nejakým neobvyklým úborom. Pred niekoľkými rokmi to mal byť nafukovací kostým zápasníka sumo.

William a Catherine budú spoločne tráviť len druhé Vianoce. Pred ich svadbou totiž Catherine nemohla prísť na oslavy kráľovskej rodiny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ČTK

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie