Jasno
12°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55). Miluje aj nenávidí svoje šaty!
Zdielať na
Showbiznis

Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55). Miluje aj nenávidí svoje šaty!

V súdnej sieni je nekompromisná. V súkromí, zdá sa, vie zaťať zuby a preglgnúť všeličo. Napríklad aj to, že si na seba oblečie šaty, ktoré sú strihovo úplne šik a totálne vás na pohľad "zvedú“, ale, bohužiaľ, sú modré, a pritom Janka modrú farbu, veru, príliš v láske nemá. Aj keď jej náramne sekne!

Celá v modrom, hoci nad modrou farbou ohŕňa nos - takto prišla na jojkársku vianočnú párty vyfintená prísna, no napriek tomu obľúbená televízna sudkyňa Janka Buršáková – Brestovská.

"Mám rada čiernu, červenú, žltú, oranžovú... Modrá nepatrí medzi moje obľúbené farby,“ priznáva. Bodkovaným šatám, ktoré mala na sebe však vládla práve modrá farba.

"Tieto šaty sa mi veľmi páčili, takže som prižmúrila oko a kúpila som si ich napriek tomu, že sú v modrej farbe,“ prezradila predstaviteľka sudkyne, ktorá sa pravidelne objavuje v Súdnej sieni na JOJke a diváci ju môžu vidieť jedine v talári.

K modrým šatám prihodila ešte aj modré doplnky v podobe pierkových náušníc a ligotavého náramku. "Ktovie, možno sa modrá farba časom stane mojou obľúbenou,“ pripustila Janka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie