Jasno
12°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Herec Braňo Bystriansky (40). Nevie sa zbaviť závislosti!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Braňo Bystriansky (40). Nevie sa zbaviť závislosti!

Zdroj: TV JOJ

Niet mu ani rady a asi ani pomoci. Bucľatý Imro z Paneláku, vlastným menom Braňo Bystriansky, už dlhé roky nevie prestať s obrýzaním nechtov. Niekedy sa stáva, že si ich dokuše až do krvi. Robí to aj v kľude, nielen keď je nervózny, ako by mnohí predpokladali... Jednoducho, Braňovi vlastné prsty a nechty nenormálne šmakujú.

Veľmi dobre vie, že je to negustiózny zlozvyk, ale čo už? Obľúbený herec sa už s tým, že si podvedome obhrýza nechty, zmieril. „Naozaj si to niekedy ani neuvedomujem, len iní ma na to upozorňujú,“ priznáva Braňo.

Chvíľami vraj iba akoby „precitol“ a uvedomí si, že opäť raz má prsty v ústach a už dáva svojim nechtíkom zabrať. „Viete čo, celkom mi chutia, veď sú moje, alebo možno preto, že pijem veľa mlieka a sú zdravé,“ smeje sa.

Istý čas sa snažil ovládať sa a nechty si neobhrýzať, ale, bohužiaľ, nedokázal to. „Svet sa preto nezrúti. Závislosť od papania vlastných nechtov nie je život ohrozujúca,“ vtipkuje sympatický herec.

Napriek tomu, že aj v čase nášho rozhovoru ich mal „popapané“, mal ich čisté a celkom estetické, čiže ľudí pohľad na Braňove ruky určite neodradí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie