Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
John Travolta (58) a Olivia Newton-John (64) opäť spolu. Naspievali pesničku
Zdielať na
Showbiznis

John Travolta (58) a Olivia Newton-John (64) opäť spolu. Naspievali pesničku

Milovníci pomády, mädlite si ruky! Jej hlavní predstavitelia, Olivia Newton John a John Travolta sú opäť spolu! Nie však na plátne, či v súkromí. Sily spojili v nahrávacom štúdiu. Po viac ako tridsiatich rokoch...

Dvojica naspievala a nahrala spoločný klip I Think You Might Like It. Je určený na vianočný album, na ktorom plejáda hviezd vzdáva hold synovi Johna Travolta Jettovi. Ten zomrel v roku 2009.

"Olivia a ja sme spolu vždy chceli znova pracovať. Ale bolo potrebné, aby to bol dobrý projekt a aby to nevyznelo nútene," uviedol Travolta pred novinármi. "Spievam rád, ale nemám veľa príležitostí," dodal.

Na projekt nazvaný This Christmas herec nalákal aj Barbaru Streisand či Tonyho Benneta. Výťažok z predaja albumu pôjde na nadáciu Jetta Travoltu a nadácii boja proti rakovine, ktorú má Olivia Newton-John v Melbourne. 

Americký herec a jeho austrálska partnerka stvárnili hlavné postavy Dannyho a Sandy v muzikále Pomáda z roku 1978, ktorý sa zapísal do pamäti mimo iného aj ich slávnym duetom You´re the one that I want. Po celom svete sa predali milióny nahrávok.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: ČTK, Marcela Gatciová

Zdielať na

Najčítanejšie