Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka Zuzana Krónerová (60) prezradila recept na šťastie!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Zuzana Krónerová (60) prezradila recept na šťastie!

Zdroj: ISIFA

Ako a kde nájsť životného partnera, prácu, ktorá vás bude napĺňať a čo je najlepším liekom na všetky nezdary, ktoré vám prídu do cesty? Obľúbená herečka Zuzana Krónerová to vie! Toto je jej návod na to, ako byť šťastný!

Po svete chodí už 60 rokov, čiže odžitého má dosť. Aj preto vie Zuzana Krónerová poradiť mladším ľuďom s tým, ako sa popasovať s dennodennými starosťami. „Život ma presvedčil, že je veľmi dôležité byť sám k sebe úprimný. Neklamať samého seba a dobre samého seba počúvať. A to i pri výbere životného partnera. Netreba sa nikam ponáhľať, ten pravý sa niekde objaví,“ tvrdí skúsená herečka, ktorá je šťastne vydatá už viac ako štvrťstoročie.

Čo sa týka výberu školy alebo povolania, tak Krónerová našepkáva, že je nevyhnuté, aby človek išiel za svojim snom, aby študoval a robil to, čo ho napĺňa a baví. „Robiť niečo, čo nás neteší, môže človeka len „zahubiť,“ vysvetľuje. Je presvedčená, že múdrosť človeka nezávisí od veku.

„Sú ľudia, ktorí nájdu samých seba až v štyridsiatke. Niekto je zrelý v 18-tich rokoch a niekto je prelietavý do konca života. Dôležité je, aby bol človek v harmónii sám so sebou, iba vtedy môže byť skutočne šťastný,“ prezrádza svoj recept na život v spokojnosti. Keď sa Zuzane Krónerovej nedarí, ani vtedy nevešia hlavu na klinec.

„Mám úžasné zázemie doma, v rodine. Veľa energie mi dodáva to, že nemyslím na seba, ale na iných ľudí. Snažím sa, aby boli spokojní a šťastní. Keď sa mi vydarí robota, tak je to fantastické a povznášajúce a keď sa nedarí, potom mi pomáha rodina. Vždy ma osviežia moje deti, ktoré so mnou rozdebatujú nejaké veci a požartujú. Majú tiež zmysel pre humor, našťastie. Toto sa v našej rodine dedí. Nemám sa na čo sťažovať,“ dodáva žijúca herecká legenda Zuzana Krónerová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie