Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Športom k trvalej invalidite? Celebrity si to nemyslia
Zdielať na
Showbiznis

Športom k trvalej invalidite? Celebrity si to nemyslia

Ešte je pred vianočnými sviatkami a známe osobnosti už športujú ako o dušu. Prečo to robia? Vraj nie kvôli dokonalému telu, ale skôr pre radosť a dobrý pocit. Najprv vás na trampolíne vyzvŕta Zuzana Vačková, Sajfa prezradí načo používa špeciálne nohavice s guľkovou vložkou a Adela, tak s tou sa zapotíte na gymnastike, lebo ako tvrdí samotná moderátorka nechce aby jej zadok padol až na kolená.

"Ja pohyb milujem odjakživa, tanec, mám rada akýkoľvek druh aerobnej činnosti. Na týchto trampolínach som sa našla," tvrdí herečka Zuzana Vačková. Herečka si zaskákakať chodí pravidelne a trampolíne obetuje aj hodinu spánku navyše. "Chodievam cvičiť ráno, a potom krásny deň predo mnou," dodáva.

Pravidelné skákanie nie je jediné, čomu sa blondínka venuje. "Občas nejaký pilates, a potom chodím trápiť činky, aby som to vyvážila," hovorí herečka. Začal behaním, najnovšie bicykluje a občas skočí aj do bazéna. Sajfa strieda nohy s kolesami už niekoľko mesiacov. "Dal som sa na dve kolesá, lebo ma to v lete začalo ohromne baviť," tvrdí moderátor.

Nielen baviť, ale začalo ho to aj bolieť a preto si s úsmevom oblieka... "nohavice s tou zadkovou vložkou, aby sa na tom sedadle, ktoré je tvrdé a tenké dalo sedieť," hovorí Sajfa. Aj jeho moderátorská kolegyňa Adela už čo to vypotila. "Ja nejakých 10 rokov chodím do posilňovne, to nejako nemením," prezrádza.

Pod drobnohľadom trénera napína svalovú hmotu a spevňuje telo. Chudnúť nemusí, ale cvičiť chce. "Ja nie som až taká slabá, ja som síce že chudá, ale nie som mlandravá, takže celkom mi dáva zabrať tréner," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie