Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Andy Kraus (45) prišiel na párty a nepil. Vraj už nevládze
Zdielať na
Showbiznis

Andy Kraus (45) prišiel na párty a nepil. Vraj už nevládze

Verili by ste, že chodenie na večierky, zabávanie sa v spoločnosti zaujímavých ľudí a vykrúcanie sa na parketoch s pohárikom v ruke môže byť niekedy poriadne otravne? Pre niekoho zážitok na celý život, pre známe osobnosti nudná rutina. Áno, aj takto prominenti vnímajú denno denne párty na ktoré občas chodia, dokonca vraj aj nasilu!

"Dnes nepijem. To mám ako ilustračný pohárik, aby to dobre vyzeralo," prezradil režisér. "Ja už som tých párty mal teraz strašne veľa a môj organizmus už povedal, že môžem chodiť na párty, ale už nesmiem piť, tak pre istotu chodím autom," pokračuje Kraus.

Vraj je to zaručený spôsob, ako sa vyhnúť všetkým pokušeniam. Rovnakou teóriou sa totiž zdá sa, riadili aj ďalší muži známi zo showbiznisu. Muži tento večer k alkoholu naozaj ani nepričuchli. Manželky museli tentokrát šnúru potiahnuť aj za nich. Plány byť po celú noc šoférom sa však na žúroch ako je tento, jednoducho dodržať nedajú.

Andy Kraus bol ale skalopevne presvedčený, že jeho pevná vôľa je dostatočne silná. Iné neduhy ho však sprevádzajú celým jeho životom. "Napríklad, čo sa týka hryzenia nechtov, alebo občasného fajčenia," hovorí Kraus.

Tam dokonca údajne neplatia ani vyhrážky, či zastrašovanie zo strany rodičov. S touto zlou vlastnosťou, akou je i hryzenie nechtov si dokonca nevie dať rady ani Andyho manželka. "Nepomáhalo nič. Ako skúšali rodičia všetko možné, ale rezignovali oni, rezignovala manželka, takže si budem asi hrýzť ešte aj v hrobe," dodal režisér.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie