Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka Greppelová (27) schudla 33 kíl! Aj vďaka tomuto jedlu
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Greppelová (27) schudla 33 kíl! Aj vďaka tomuto jedlu

Z 98 kíl schudla na 65! Hádajte, o ktorej slovenskej herečke je reč? Nie, nie, Magda Paveleková to nie je. Ide o herečku, ktorú poznáte zo seriálu Pod povrchom, Kristínu Greppelovú. Tá sa kedysi toľko napchávala obľúbenými sladkými napolitánkami, až sa zaoblila tak, že sa už nezmestila do žiadneho divadelného kostýmu. Začala športovať a zdravo sa stravovať! A práve jedlo, vďaka ktorému schudla, vám teraz pripraví.

"Je to moje obľúbené jedlo, ale hlavne najrýchlejšie pre mňa a budú to vlastne celozrnné cestoviny, ktoré sú urobené za 10 – 8 minút," opisuje herečka. Celozrnné cestoviny dáte uvariť. Medzitým si urobíte omáčku  z fazuliek v rajčinovej šťave, medu, bazalky, oregána, provensálskeho korenia, petržlenovej vňate. "Tak približne 2 kávové lyžičky vsypeme do toho," dodáva Kristína.

Fazuľky „prikúria“ tukom na vašom zadočku, brušku alebo stehnách. Fakt! Toto jedlo je ľahko stráviteľné a bohaté na vlákniny. Aj Kristína odkedy ho jedáva, tak schudla. "Ja som mala kedysi 98 kíl," priznáva.

Kristína sa už neváži, ale odhaduje, že má takých 65 kíl. Tých 33, čo mala navyše, stratila vďaka pohybu a zdravšiemu jedálnemu lístku, ktorý obsahuje aj tieto cestovinky, ktoré sa medzičasom dovarili, a teda, stačí ich už len naservírovať.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie