Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Aneta Sadlmeir-Parišková (39). Jej prvý deň v práci
Zdielať na
Showbiznis

Aneta Sadlmeir-Parišková (39). Jej prvý deň v práci

Tak Anetka nám prezradila, že jej s malým synčekom Nathanom v práci pomáha mamina. Opäť je všetko v starých koľajách! Moderátorka Novín o 17:00 porodila koncom novembra svojho tretieho synčeka Nathana. 10. decembra Anetka aj s drobčekom prišli poprvýkrát spolu do práce.

"Niektorí tvrdili, že je ako cez kopirák, niektorí si všimli, že mám po prvý raz tmavovlasého chlapčeka, starší dvaja boli blonďatí no a že je maličký, ale to býva pri takýchto malých bábätkách," hovorí moderátorka.

Malý chlapček televízne prostredie veľmi dobre znášal, neprekážalo mu svetlo kamery, mikrofón a ani ruch, ktorý okolo neho neustále bol. Malý Nathan je podľa mamičky veľmi dobré, pokojné a usmievavé dieťa. "Vzhľadom na to, že už to máme dvakrát odskúšané, tak už vieme, ako to funguje. Opäť mi môj šéf Roland Kubina poskytol svoju miestnosť na dojčenie a prebaľovanie," vysvetľuje Aneta.

K rodinnej idylke nemalou mierou prispieva aj Anetina mamička, ktorá jej prišla pomôcť aj s najmladším vnukom. Je to práve ona, kto dáva na bábätko pozor, kým Aneta vysiela. "Ja som strašne šťastná stará mama a som rada, že som sa toho dožila," dodáva stará mama Anna.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie