Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Listy Ježiškovi napísali aj deti z Paneláku. Čo si želajú najviac?
Zdielať na
Showbiznis

Listy Ježiškovi napísali aj deti z Paneláku. Čo si želajú najviac?

Opäť sa blížia Vianoce. Pre niekoho je to čas zhonu a nekonečných príprav, varenia, pečenia no a samozrejme nakupovania darčekov. My vám ale poradíme ako to celé môžete bez problémov a v pohode stihnúť. Skúste napísať list Ježiškovi. Presne tak ako naši herci Diana Mórová, Janko Koleník a Vlado Kobielsky z Paneláku a ich detskí kolegovia.

"Ja si prosím Ironmana červenáho," hovorí Adamko Koiš, ktorý hrá syna Angie. No ak všetko dobre dopadne a Adamko nezlostil, tak pod stromčekom nájde presne to, čo si želal. Ponožkám či papučiam pod stromčekom sa zrejme nevyhne Janko Koleník, a to aj bez vypisovania. Ale prezradil aj  to, čo by naozaj chcel. "Teraz už len také klišé, aby sme boli spolu. My máme malú neterku, tak pre ňu robíme tie Vianoce, nech sa to trbliece, nech to chutí," hovorí herec.

Kuchynský robot, ani pyžamo nie je to o čom sníva herečka Diana Mórová a čo by ju pod stromčekom skutočne potešilo? "Každý chce zdravie a pokoj, ale ja by som si aj rada niečo také na seba našla, niečo pekné, ako ženy hovoria. Ale asi si to budem musieť sama nakresliť a možno sa tam niečo také objaví," sťažuje sa.

Seriálová Miška Bajzová má jasnú predstavu o tom, čo by jej mal Ježiško priniesť. "Ja by som si tam chcela nájsť hračky, nejaké šaty, trčko," povedala. Svoje priania Ježiškovi, rovnako ako Miška napísal aj Vlado Kobielský. "Ja mu stále píšem, ja som neprestal," tvrdí herec.

List Ježiškovi napísal aj za svoju seriálovú dcéru Terezku, ktorú hrá veselá Sabrinka. "Ja by som chcela barbiny a čelenku ružovú," dodáva Sabrinka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie