Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Majk Spirit (28) ukázal, ako ľúbiť ženy. Na vianočnej party
Zdielať na
Showbiznis

Majk Spirit (28) ukázal, ako ľúbiť ženy. Na vianočnej party

Vo štvrtok mala JOJka vianočnú party. A viete, v čom prišli na túto party oblečené mnohé dámy? To by ste asi nečakali... V teplákoch. Štýlovo sa nahodil aj moderátor Krimi Paľo Michalka a vôbec, celá party bola veľmi dobrá.

Koniec kalendárneho roka oslávili jojkári a jojkárky na party plnej hudby, jedla, zábavy a bilancovania toho, čo všetko sa v roku 2012 stalo a plánovania toho, čo všetko sa v roku 2013 udeje.

Na party prišiel aj raper Majk Spirit, ktorý všetkých prítomných presviedčal o tom, ženy treba ľúbiť. Ale zaspieval aj iné svoje hitovky. A šlo mu to naozaj výborne.

Na chvíľu sa zdalo, že v roku 2012 to medzi jojkármi aj "iskrilo" a vykľul sa aj nový zamilovaný párik v zložení televíznych advokátov zo Súdnej siene. "Nie sme pár, ja som pre Petru príliš starý," tvrdí Juraj Štubnik. A ona prikývla.

Andrea Pálffy-Belányi prišla sama, rovnako ako Vlado Voštinár a aj Paľo Michalka. Mimochodom, Palino sa na party nahodil naozaj „televízne“. "Ďakujem veľmi pekne. Snažil som sa," povedal s úsmevom. 

Ale kto svojim outfitom „zaskočil“ najviac, tak to boli tieto baby – reportérky. Tie sa nekašľali a prišli v teplákoch... Mimochodom medzi nimi je aj jedna ženská tvár, ktorú z televízie nepoznáte. Nemôžete, pretože Ľubka Hricová je vždy za kamerou. Je totiž jediná žena – kameramanka v JOJke.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie