Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V televízii režisérka, inak spisovateľka. Barbora Kardošová (40)
Zdielať na
Showbiznis

V televízii režisérka, inak spisovateľka. Barbora Kardošová (40)

Medium Love, v preklade Láska ako stejk je nová kniha Barbory Kardošovej, ktorú momentálne nájdete vo výkladoch kníhkupectiev. Vedeli ste však, že okrem spisovateľky Barborky existuje aj projektová režisérka Barborka Kardošová? Ide o jednu a tú istú osobu. To, že svoju prácu miluje a robí ju výborne, svedčí aj fakt, že patrí medzi najpredávanejšie autorky v našich končinách.

Kedy má vôbec čas na to písať tak čítané a úspešné knihy? Cez deň totiž Barbora Kardošová tvrdo pracuje na televíznych projektoch TV JOJ. "Režírujem ich a často ich aj vymyslím spolu s naším tímom. Som režisérka pri kameramanovi a hovorím mu, ako by to všetko malo vyzerať... Takže písať stíham v noci, alebo ráno, než vyrazím do televízie," smeje sa Barborka.

Ak by ste chceli vedieť, prečo vlastne Medium Love, Barborke sa do zorného poľa dostal pojem médium v mnohých podobách. "Je to inšpirované všeobecne médiami... Čiže ide aj o prostredie, v ktorom pracuje hlavný hrdina, lebo je moderátor... Je to tiež taký stredný vek, v tom veku zažíva človek mnohé veci, tie sa menia aj vizuálne..."

No médium si mnohí spoja aj s duchmi. Objaví sa aj v takejto podobe? "Áno, objaví sa. Ide o moju skúsenosť z minulosti. Musím povedať, že sa také niečo skutočne stalo a mala som niekoľko svedkov. Že existovala taká bytosť, nazývam ju v knihe astrálnou a zohrá tam svoju úlohu," prezrádza Kardošová. Ak je teda vaša zvedavosť dostatočne podráždená, kniha čaká len na vás. Čo viac prezradila Barborka, dozviete sa vo videu...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: TV JOJ

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie