Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Aneta Sedlamair Parišková (39). Návrat na obrazovku!
Zdielať na
Showbiznis

Aneta Sedlamair Parišková (39). Návrat na obrazovku!

Necelý mesiac. Toľko zostala mimo televíznej obrazovky Aneta Sedlamair Parišková (39). Jej tretí syn Nathan Mark je v poriadku. A tak si mamička mohla opäť sadnúť do moderátorského kresla.

Keď mamička pracuje, vypomôže napríklad babička či manžel. Nathan Mark je poriadny chlapík, keď sa minulý mesiac narodil, mal ideálnych 49 centimetrov a 3 325 gramov.

A kedže je všetko v poriadku, mohla dnes Aneta odkrútiť svoju prvú moderátorskú službu v Novinách TV JOJ o 17:00. A mala mimoriadne dobrú náladu.

"Musím sa trošku ponaťahovať," žartovala pri fotení pre topstar.sk počas reklamnej pauzy.

Na svet sa Nathan Mark Sedlmair prihlásil 19. novembra. "Ja som bola v pondelok dohodnutá s mojou lekárkou len na tom, že sa na mňa pozrie, ako som na tom a tak, takže malo to byť bežné vyšetrenie, ale sa to trošku zvrtlo, keď monitor ukázal, že sa začala pôrodná činnosť a bábätko sa pýta na svet," priznala vtedy moderátorka. 

Vďaka ústretovosti a starostlivosti personálu pôrodnice bola Aneta s novorodeniatkom od prvej chvíle. Noc i celý nasledujúci deň sa o oboch staral práve Mark. "Bol taká moja súkromná zdravotná sestra," poďakovala sa manželovi. VIAC V REPORTÁŽI Alexandry Hinkovej.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Martin Kovalik

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie