Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spôsobili smrť sestričky princeznej Catherine. Teraz sú na dne...
Zdielať na
Showbiznis

Spôsobili smrť sestričky princeznej Catherine. Teraz sú na dne...

Prežívajú najhoršie chvíle svojho života! Austrálski rozhlasoví moderátori, ktorí svojím žartom prispeli k samovražde zdravotnej sestry Jacinthy Saldanhy, sú podľa úplne zničení. V telefóne sa vydávali za kráľovnú, aby získali informácie o tehotenstve princeznej. A sestrička všetko vyrozprávala do éteru...

Ženu našli mŕtvu v piatok, teda tri dni po tom, ako Mel Greig a Michael Christian z rádia 2Day FM zavolali do Nemocnice kráľa Eduarda VII., kde pre nadmerné tehotenské dávenie ležala manželka princa Williama Catherine.

Vydávali sa za kráľovnú Alžbetu a princa Charlesa a pýtali sa na vojvodkynin zdravotný stav. Telefón zdvihla Saldanha a hovor presmerovala zdravotnej sestre, ktorá bola zodpovedná za Catherine. Tá nevedomky poslucháčom rádia prezradila, že vojvodkyňu už netrápi nevoľnosť a väčšinou spí.

V relácii A Current Affair Christian s plačom opísal svoju reakciu na správy o jej smrti. "Zničený, deprimovaný, nešťastný. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť jej rodine i priateľom," vyjadril sa.

"Neprejde ani minúta bez toho, aby sme nepremýšľali nad jej rodinou a tým, čo musia prežívať. Myšlienka, že sme na tom mohli mať podiel, je príšerná," dodala Greig.

Ako však upozornil Christian, nemohli tušiť, ako ich žartík dopadne. Manžel zdravotnej sestry Ben Barboza na svojej facebookovej stránke napísal, že je z tragickej straty svojej milovanej manželky veľmi nešťastný. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Jana Koudelová, SITA, tmz.com. youtube.com

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie