Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herec Radko Kuric (38). Ženy sa mu hrnú jedna radosť!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Radko Kuric (38). Ženy sa mu hrnú jedna radosť!

Zdroj: TV JOJ

Za 4 minúty si získal húfy vydajachtivých dám. Po tom, čo v nedeľnom TOP STAR magazíne televízny obhajca zo Súdnej siene vyhlásil, že hľadá svoju „princeznú,“ na reakcie dlho nečakal. Hneď po odvysielaní šotu sa mu prostredníctvom sociálnej siete ozvalo 12 adeptiek na lásku, a toto číslo sa z hodiny na hodinu zvyšuje.

„Som šokovaný. Nečakal som, že ma dámy vezmú až tak za slovo. Na druhej strane je celkom príjemné vedieť, že asi nie som ešte súci do starého železa,“ s vtipom komentuje divácky ohlas na šot, ktorý bol odvysielaný v TOP STAR magazíne na JOJke. V ňom herec Radko Kuric pripravoval sladkú maškrtu z jabĺk a popri varení priznal, že je sám a rád by to zmenil.

„Už sa mi ozvalo dvanásť záujemkýň o stretnutie so mnou,“ prezradil v čase, keď od odvysielania spomínaného šotu ubehlo iba pár minút. Zdá sa, že sympatický herec, ktorého vídať v Súdnej sieni, má šancu na lásku a ktovie, možno to vezme zhurta a onedlho mu už budú vyzváňať aj svadobné zvony.

„Všetko je možné. Láska je nevyspytateľná,“ tajomne dodáva Radko. Dámu, s ktorou sa stretne aj naživo, si zatiaľ nevybral. Ešte pár dní počká, či sa mu schránka správ nezaplní viac, a potom začne konať. Ak sa vám páči, nebojte sa a oslovte ho! Nemáte čo stratiť, ale iba získať! Minimálne dobrého kuchára :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie