Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moderátorka Adela Banášová (32). Vystresovaná v nákupnom centre!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Adela Banášová (32). Vystresovaná v nákupnom centre!

Zdroj: ISIFA

V telke je vysmiata od ucha k uchu. Nič ju nezaskočí a na všetko má pohotovú odpoveď! Lenže, len čo sa vypnú kamery a Adela Banášová vhupne do života „bežného smrteľníka,“ akčnosť a nápaditosť sa zrazu vytráca. Nie všade, ale pri nakupovaní určite! Čo Adelu stresuje?

Na repotanie jazykom má talent, topstar.sk však vie, v čom je Adela antitalent! Neviem šiť. Mali by ste ma vidieť, ako to vyzerá, keď si zašívam nejakú dierku na niečom. Všetky tieto jemnocitné veci ma znervózňujú,“ priznáva najžiadanejšia slovenská moderátorka.

Nielen ihla a niť však Adelu vyvádzajú z miery. Oveľa horšie znáša moment, keď po zaplatenom nákupe, musí naložiť všetok tovar do tašiek.

„Vôbec nemám talent na otvorenie igelitky, lebo obe jej časti sa na seba lepia a pre mňa je to ohromný stres,“ hovorí Adela.

Čas na to, aby otváranie zalepených igelitiek doma trénovala, nemá. „Radšej absolvujem kurz tanca, alebo francúzštiny,“ ozrejmuje fakty moderátorka Adela Banášová. Krajčírka ani majsterka sveta v otváraní zalepených igelitiek z nej teda nebude.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie