Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Martinka z Turca (32) a Desperado (37) ako Snehulienka a Mikuláš
Zdielať na
Showbiznis

Martinka z Turca (32) a Desperado (37) ako Snehulienka a Mikuláš

Martinka z Turca, Erik Hilár Lakatošovie a Desperado, to je trojica, pri ktorej je jasné, že o zábavu nebude núdza. A už vôbec nie, keď sa prezlečú za Snehulienku, Mikuláša a anjela.

Táto veselá partia to roztočila na východe Slovenska a postarala sa tak o poriadny žúr. "Ja som Mikuláš a mám 300 rokov," prezradil Desperado. Za Snehulienku išla Martinka z Turca, ktorá mala pri sebe aj svojho anjela strážneho. A to nielen v podaní Erika Hilára Lakatošovie. Na párty prišiel aj jej snúbenec Maťo. Večer však už odišiel spať na izbu, vraj sa stihol dať do takej nálady, až si musel ísť pospať.

Možno aj pre jeho popíjanie by ho Martinka neváhala vymeniť za transvestitu Erika, aj keď tvrdí, že jej nevadí, keď si chlap vypije. "Ja si myslím, že je to jeden sympatický alkoholik, úžasný chalan," povedal Desperado.

Ľudovky - neľudovky, na zábave sa tancovať musí a tak voľky-nevoľky si tehotná Martinka, ktorej sa moderná hudba nepáči, zatancovala na Michaela Jacksona v podaní Mária Kandráča. Ten bol za čerta. Zaspieval nám aj vianočnú pesničku s narýchlo vymysleným originálnym textom. "Vianoce, Vianoce, Viaaaanoce," zanôtil.

Erik Hilár Lakatošovie alias vianočný anjel sa predviedol aj na parkete s mikrofónom v ruke so svojím najznámejším hitom - Každý deň je zo mňa iná žena. Tento spevácky výkon zobudil aj snúbenca Kleopatry z Turca Maťa, ktorý sa dostal z hotelovej izby, kde vyspával rannú opicu. No mať za partnerku Martinku nie je veru jednoduché, a preto takéto malé spoločenské faux pas budúcemu ženíchovi prepáčime.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová


Zdielať na

Najčítanejšie