Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Demitrovej (35) a Rolins (40) pomohli v ťažkých chvíľach deti
Zdielať na
Showbiznis

Demitrovej (35) a Rolins (40) pomohli v ťažkých chvíľach deti

V ťažkých chvíľach každý potrebuje niekoho, o koho by sa mohol oprieť. Svoje o tom vedia aj Majka Demitrová a Dara Rolins. Obe sa v tejto súvislosti rozhovorili o svojich deťoch. Priznali, že práve ony sú takí malí pomocníci, ktorí pomáhajú zmierniť ťažké rany osudu.

Majka Demitrová vie, aký dokáže byť osud k ľuďom krutý. Pred 7 mimi rokmi musela prežiť smrť svojho synčeka Tobiasa. Vtedy však ani netušila, že to nie je posledná rana osudu, ktorá dopadla na jej plecia. Minulý rok navždy odišiel jej manžel Palko.  V srdci zostal len žiaľ a smútok. Niekde však musela nabrat silu na to, aby začala znova žiť. "Z detí, to je celé, deti," povedala.

Čistota a úprimnosť, úsmevy a pohladenia, malé hlásky, ktoré sú pre Majku všetkým na svete. Syn Lucas a dcérka Zara sú podľa jej vlastných slov malými záchrancami, o ktorých sa opiera. "My ich berieme ako deti, že ty si malý, ty nevieš ešte nič o živote, ale v podstate je to úplne naopak," hovorí Majka Demitrová.

Malí človiečikovia často ani nevedia, že tam, kde nie je ochranná ruka osudu, sú prave oni anjelikmi, pre ktorých sa dnes usmieva aj Majka. "Znova sa presvedčím, že tie deti, že oni majú takú silu, ktorú my dospelí nemáme."

Osud sťažil cestu životom aj Dare Rolins. Spomienky na autonehodu, pri ktorej zomrel človek, už zrejme navždy zostanú v nej. Aj preto sa na život pozerá omnoho citlivejšie. "Sú to veci a momenty, o ktorých človek nerád rozpráva," priznala.

Pribehy, ktoré si mnohí z nás prečítajú v novinách alebo pozrú v televízii sú však skutočné a i keď nám sa z mysle po chvíli vytrácajú. Pre tieto známe tváre sa stali už navždy súčasťou života.
"Absolútne si nedokážeme pripustiť, že by sa raz mohli týkať aj jeho samého. Musím sa priznať, že ťažko sa mi o tom rozpráva, lebo ja sama s tým mám veľmi blízku skúsenosť," uviedla Dara. Aj ona má však svojho anjela. Malú Larku, ktorá ju vie rozveseliť aj v ten najhoršej chvíli.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie