Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moderátorka Barmošová (30) si vyskúšala úlohu rozhodcu
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Barmošová (30) si vyskúšala úlohu rozhodcu

Slnečné no mrazivé počasie prilákalo v sobotu na nábrežie Dunaja stovky detí s rodičmi. Okrem bohatého sprievodného programu tu bolo pre nich nachystané veľké prekvapenie. Mikuláš, ktorý prišiel o dva dni neskôr. A to nebolo zďaleka všetko!

A zima v centre Bratislavy sa môže začať, klzisko je otvorené. Slávnostne ho svojimi korčuľami, hokejkami a samozrejme aj pádmi pokrstili členovia tímu All Stars Joj, ktorí tu odohrali hokejový zápas proti zvyšku sveta. Najkrajšia na ľade však bola jednoznačne rozhodkyňa v ružovej čiapke, moderátorka Lucia Barmošová. "Ja mám byť rozhodca, a neviem či vedia, čo urobili vlastne, bude to tendenčné, lebo to bude tým pádom v prospech Jojky," povedala.

Proti nim sa postavil zvyšok sveta, no ani len netušili, kto povedie ich mančaft. Zápas to bol veru krutý. Puk lietal zo strany na stranu a góly padali. Žiaľ, do našej brány. Medaile sa síce v tento deň nerozdávali, no každý mohol aspoň malou troškou prispieť na dobrú vec. Výťažok z predaja detských výtvorov putoval na nadačný účet.

Po západe slnka sa detské očká rozžiarili radosťou. Na dunajské nábrežie zavítal Mikuláš aj s čertom a pomocníčkou, Zuzkou Haasovou. Mikulášske darčeky zmizli z vreca raz dva a po rozsvietení obrovského vianočného stromčeka sa na ľade objavil víťaz šou Česko Slovensko má talent, Jožko Pavlusík a krasokorčuliarka Snette Dytrt.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie