Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Danka Strculová (23) má nového chlapa. Očaril ju tenista
Zdielať na
Showbiznis

Danka Strculová (23) má nového chlapa. Očaril ju tenista

V živote moderátorky TV JOJ Danky Strculovej sa objavil nový muž. Tí, ktorých táto blondínka s modrými očami očarila, teda majú smolu. Danka je teraz šťastne zadaná, aj keď, ako priznala, nešlo o lásku na prvý pohľad.

"Nebola to vôbec láska na prvý pohľad, pretože, čo mi potom hovoril, on keď ma videl, že som prišla, tak si pomyslel, ja bez make-upu, kraťasy, tričko,a  on, že to tu púšťajú aj 15-ročné? Ja som mu dala zase, keď sme šli s dievčatami na toaletu postrážiť stôl a asi až po dvoch hodinách sme sa cez kamaráta dali do reči a pozerám na neho, že ty si ten, čo nám stráži stôl," zaspomínala si Danka na prvé stretnutie.

Iskra však už potom preskočila a obaja skončili v družnej debate až do siedmej rána. Jej priateľ, tenista Kamil Čapkovič, to vydržal aj napriek tomu, že ráno o deviatej mal tréning. Ale veď čo by muž neurobil, aby očaril peknú ženu. A tak na treťom rande s Dankou nečakane nakrúcal aj príspevok o najväčšom sumcovi, akého sa podarilo uloviť v celej Európe.

"Nevedela som, čo robí a je mi to prakticky jedno,"  skonštatovala Danka. Priznala však, že práve vďaka tomu, že je priateľ Kamil je tenista, si kúpil jej psa, ktorý je veľmi žiarlivý. Doniesol mu totiž loptičku, od ktorej je psík, ako hovorí moderátorka, závislý. Malému štvornohému kamáratovi tak teraz nosí loptičku z každej krajiny, ktorú navštívi. "Som zaľúbená, máme krásny vzťah a skutočne ešte nejak počas tých piatich mesiacov, sme nenašli nejakú záležitosť, čo by nám vadila. My sme obaja takí veselí ľudia, máme to dosť, naozaj, také veselé," priblížila. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie