Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Párty plná prekvapení. Eva Cifrová (30) ukázala priateľa
Zdielať na
Showbiznis

Párty plná prekvapení. Eva Cifrová (30) ukázala priateľa

Na niektorých prominentných párty býva naozaj veľmi veselo. Eva Cifrová zatĺkala frajera a tvárila sa, že na žúre ani nie je. Denisa Mendrejová zase tvrdila, že na takéto párty vlastne ani nechodí.

S neznámym mužom sme pristihli v družnom rozhovore aj Barboru Rakovskú. Poctivá mamička malej dcérky sa takmer z každej párty vytráca ako prvá, tentokrát sa ale domov veľmi neponáhľala. "Dnes sa vôbec neponáhľam, lebo starý je v Amerike a o malú je postarané," povedala so spokojným úsmevom.

Stálicou večierkou je naopak Denisa Mendrejová. Tá má však pocit, že práve naopak ich nestíha toľko, koľko by chcela, stará sa totiž o svoju dcérku. Čo jej ale rozhodne nemôžeme vytknúť je alkohol. S pohárikom v ruke ju vidieť naozaj zriedkavo.

"Lebo som zodpovedná, lebo viem, že ráno musím vstávať veľmi skoro, aby som sa celý deň mohla venovať dcérke, takže si to užívam aj bez alkoholu," ozrejmila.

Ani Mirka Luberdová nezapíjala žiaľ. Na ten by teoreticky mala aj právo, veď po tvrdom boji o život svojho synčeka sa jej nedávno rozpadlo manželstvo. Napriek tomu, že sa rozvádza ale tvrdí, že má so svojím, ešte stále manželom, veľmi pekný vzťah. "Nám nič neškrípe, my sme úplne v pohode. My sa síce rozvádzame, ale vychádzame spolu možno lepšie ako niektoré páry, ktoré spolu zotrvávajú," myslí si.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie