Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Radko Kuric (38) a jeho obľúbená jablková maškrta
Zdielať na
Showbiznis

Radko Kuric (38) a jeho obľúbená jablková maškrta

V súdnej sieni zvŕta nabrúsený jazyk a v kuchyni zase nabrúsené nože a varechu - talentovaný herec Radko Kuric. Slobodný, 38 ročný fešák, si rád pochutí na jablkovej maškrte. Možno sa mu ňu podarí prilákať aj jeho budúcu partnerku.

"Každý, kto sa na mňa pozrie, tak musí si uvedomiť, že rád maškrtím, rád dobre jem a toto je taká príjemná, rýchla sladkosť, ktorá poteší vždy," povedal herec zo Súdnej siene na margo svojej jablkovej maškrty.

Ak si ňou chcete poštekliť chuťové poháriky aj vy, budete potrebovať nasledujúce ingrediencie:
jabĺčka, vajíčka, hladkú múku, cukor, olej, vanilkový punding, mlieko a šľahačku. Jablká nakrájate na kolieska, ošúpete a vykrojíte stred. Potom dajte variť vanilkový puding a pripravte si cestíčko ako na palacinky – z múky, vajec, cukru a mlieka. A potom šup s jabĺčkami obalenými v cestíčku na rozpálený olej, následne už ich iba treba zaliať pudingom.

Radko Kuric tvrdí, že jablková maškrta však nie je jediné, čo vie uvariť, v kuchyni vraj ukuchtí takmer všetko, napriek tomu, je ale stále slobodný. "Tú vyvolenú ešte len čakám," priznal. Už teraz vie, že by mala byť prirodzená a rovnako ako on, dobrá kuchárka. "Veď láska ide cez žalúdok, keď opadne vášeň, tak po rokoch muž povie: také dobré rezne len tá moja žena vie robiť." Nuž, je to romantik... Dámy, hláste sa na rande!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie