Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plačková (21) či Slávik (38). Týchto najčastejšie hľadáme na internete
Zdielať na
Showbiznis

Plačková (21) či Slávik (38). Týchto najčastejšie hľadáme na internete

Internetový vyhľadávač zverejnil štatistiku najhľadanejších slov, no a my sme sa zamerali na šoubiznisových "skokanov" roka. Skokani, to sú tí, o ktorých sa pred rokom zaujímalo oveľa menej ľudí, než teraz. Ktorí to sú?

"Zaujímavé, ja som nečakala niečo také, pred rokom som si nikdy nemyslela, že niečo takéto sa stane," reagovala Celeste. Prekvapený bol aj Peter Sagan, Jaro Slávik zase svoje umiestnenie označil za "prúser", keďže v Česku skončil na štvrtom mieste, potom však priznal, že je mu to jedno. Zuzana Plačková svoje umiestnenie vníma inak. "No tak konečne môžu ľudia vidieť, že patrím naozaj do toho showbiznisu a ľudia sa o mňa zaujímajú."

Práve mladučká Celeste je na úplnom vrchole rebríčka medzi ženami.  Táto stále ešte tínedžerka trávi väčšinu roka v Spojených štátoch, takže záujem Slovákov je pre ňu osobne veľkým prekvapením. "Nikdy sme to nemali v pláne, aby som bola zaujímavá na internete. Ja robím to, čo mám rada a skôr sme sústredili na hudbu." Práve jej tvorba je podľa nej to, čo núti ľudí napísať do vyhľadávača jej meno.

Bývalá súťažiaca v reality show Zuzana Plačková je Celestin pravý opak. Nie, že by bola taká stará, no ľudia na webe určite nehľadajú jej najnovšie hity a ona to veľmi dobre vie. "Asi možno hľadajú, či som niečo nevyviedla, alebo proste sú tam potom nejakí úchyláci," priznala. Svoje umiestnenie v rebríčku top 10 považuje Zuzana za veľký úspech a teší sa z neho. Dokonca si o rok brúsi zúbky na lepšiu pozíciu ako teraz. Čím presne to chce dosiahnuť môžeme iba hádať.

Podobne ako za ňou, sa otáčajú ľudia aj za cyklistom Petrom Saganom. Tento cyklistický poloboh rozpútal na Slovensku hotové šialenstvo. Predsa len, časy Antona Tkáča sú už dávno za nami, ľudia si preto Petrove výkony radi vychutnajú. "Určite je to kvôli tým športovým úspechom, lebo keby nebolo tých, tak si myslím, že by o mňa ani pes nezakopol a nikto by o mne nevedel," myslí si.

Za to Jaro Slávik sa do prominentnej desiatky zrejme nedostal kvôli svojim športovým výkonom. Pri filozofovaní nad tým, čo tak asi na webe ľudia hľadajú v súvislosti s jeho menom bol veľmi stručný, priam až strohý. "Hľadajú tam pravdu, tak ako my všetci."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie