Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herec Marko Igonda (38) miluje štyri ženy
Zdielať na
Showbiznis

Herec Marko Igonda (38) miluje štyri ženy

Hlavná postava seriálu Pod Povrchom, herec Marko Igonda má štyri dôležité ženy vo svojom živote. Ak čakáte, že má tajný hárem, čakáte samozrejme márne. Tie štyri dámy sú totiž z trochu iného cesta.

Šarmantný, charizmatický a sympatický. Marka Igondu zbožňujú ženy a on zbožňuje ich. Najmä štyri konkrétne ženy, ktoré sa navyše dobre poznajú a navzájom ľúbia. "Každá vie, ako ma má osloviť. To sú bojovníci, bez ktorých si neviem predstaviť život," priznal herec.

Markova dcéra Maňa vie zo všetkých jeho žien najlepšie, čo na neho platí. Veľmi dobre pozná slabosti svojho otca. A ako každá malá princezná, presne vie, ako s pokladom narábať. "U mňa je to vedomá činnosť, lebo ja sa jej snažím dovoliť všetko. Asi to nie je celkom dobré, ale zvládam to, chcem si to užívať ako otec a dovoliť jej všetko," povedal Igonda.

A aj keď Marko vie pred dcérou zahrať aj prísneho otca, na jeho dcéru teatrálne gestá nezaberajú. "Ja keď zvýšim hlas, tak ona mi povie tatínku, já tě miluju a už je všetko vybavené, všetko je v poriadku. Ona to vie so mnou," priblížil.

Markova dcéra má bezstarostné detstvo, je obklopená hračkami a radosťou. Marko v jej veku prežíval presný opak. Bál sa o svoju ťažko chorú mamu. Každý deň veril, že zákernú chorobu prekoná a bude žiť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie