Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Celebrity sa zabávali v Jasnej. Tomi Popovič (35) stratil až reč
Zdielať na
Showbiznis

Celebrity sa zabávali v Jasnej. Tomi Popovič (35) stratil až reč

Zábava, zábava a ešte raz zábava. Na celebritnej párty v Jasnej o ňu veru nebola núdza. Rovnako tu nebola núdza o alkohol a niektoré známe tváre tak pod jeho účinkom stratili až reč, ako napríklad producent a spevák Tomi Popovič.

Modelka a bývalá Miss Magda Šebestová prišla na žúr ako veľká hviezda, zaparkovala rovno pred vchodom do podniku. "Veď, keď mám vysoké topánky, tak je najlepšie zaparkovať pred podnikom," reagovala s úsmevom. Na diskotéku sa kráska spolu s kamarátkami priviezla na bielom tátošovi, dúfala však, že domov ju už odvezie niekto iný a bude si môcť aj vypiť.

Tomi Popovič Magdu trošku predbehol. Ten už mal totiž jeden pohárik jazyk-rozväzujúceho moku za sebou. Aj napriek tomu však pred kamerou na chvíľku stratil slová. A tak najprv iba ticho stál a smial sa. Ak by takto odpovedal v škole pred tabuľou, vyslúžil by si asi guľu. Nakoniec sa priznal k jednému poháriku, z ktorého sa pripil. "Ľudia pochopte, nedá sa to zvládnuť. Veľa ľudí tu je, drgajú, pištia, nedá sa to," obhajoval sa.

Extravagantným strihom vlasov zase prekvapil Ego. Toho možno vždy vidieť s novým účesom. V počte vymyslených kreácií, ktoré nosí na hlave už pokojne tromfne aj štýl Lady Gaga. "Zle som trafil so strojčekom," tvrdil. Napriek tomu, že je Ego úspešný aj v hudobnej sfére, radšej sa venuje právnickým veciam. Tam ho ale aj podľa jeho vlastných slov za jeho rapperskú tvorbu často odsudzujú.

Niektoré prominentné dámy dali prednosť pred vlnením sa na parkete sedeniu za veľkým stolom. Ale aj tam bolo o zábavu postarané, ale vraj nie vďaka alkoholu. Pohárik, ktorý bol priamo pred Miss 2012 Kristínou Krajčírovou, teda asi nebol jej. Jedine, že by sa snažila svoju malú neresť zatajiť. Radšej sa teda po chvíľke skryla za objektív fotoaparátu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie