Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Partlová (27) a Cmorik (32) strávia Vianoce osamote. Pre inú ženu!
Zdielať na
Showbiznis

Partlová (27) a Cmorik (32) strávia Vianoce osamote. Pre inú ženu!

Vianočné sviatky ľudia väčšinou trávia v prítomnosti svojich blízkych. V prípade Mirky Partlovej a Petra Cmoríka to však neplatí. Zo známeho speváka totiž tento týždeň vypadlo, že Vianoce nebude tráviť v Mirkinom náručí. A rovno bez obalu sa priznal, že je v tom druhá žena!

Najskôr vzťah zatĺkali, potom sa pre istotu nevyjadrovali vôbec a teraz vyšlo najavo, že spolu nebudu tráviť Vianoce! Peter Cmorik chce totiž tieto sviatky stráviť po boku inej! "Je úžasná a chcem s nou byť na Vianoce určite," povedal. Reč nie je o žiadnej Mirkinej sokyni. V tomto prípade ide o Peťovu 82-ročnú babičku, ktorú vraj veľmi ľúbi.

Aj napriek tomu, že spolu randia už mesiace, v spoločnej domácnosti stále nebývajú. "Nebývame, my sme každý osve,"  potvrdila Mirka. Času, ktorý ale táto dvojica trávi spolu, je dosť. Peter totiž údajne chodí aj na každé Mirkine predstavenie. "Samozrejme, videl som všetko, v čom hrá, aj dvakrát," pritakáva Cmorik ako správny partner.

Vážiť si jeden druhého aj v profesionálnej sfére je pre vzťah, akým je ten ich, veľmi dôležité. Zatiaľ to vyzerá tak, že všetko funguje na jednotku s hviezdičkou.

Peter však prezradil ešte jednu pikošku o svojom vzťahu k Mirke. Hoci sú spolu iba niekoľko mesiacov, on po nej vraj pásol dlhé roky. Do oka mu padla oveľa skôr, než sa mu ju nakoniec podarilo zbaliť. "Samozrejme, od kedy som ju videl prvýkrát v novinách, tak som si ju hneď všimol," zaspomínal s tým, že vtedy mala Mirka asi 15 rokov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie