Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Megan Fox (26) sa už nechce vo filmoch vyzliekať
Zdielať na
Showbiznis

Megan Fox (26) sa už nechce vo filmoch vyzliekať

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Megan Fox sa po narodení synčeka Noaha už nechce odhaľovať vo filmoch ani pred fotografmi. Ako sama povedala, materstvo zmenilo jej pohľad na status sexsymbolu.

"Pri výbere úloh budem opatrnejšia, lebo už teraz myslím na to, že keď bude Noah v škole a kamaráti mu budú ukazovať moje fotky v bikinách, bude zhrozený. To ma odradí od podobne zlých rozhodnutí, aké som robila v minulosti," povedala v rozhovore pre denník Daily Mirror.

Tiež priznala, že starať sa o bábätko je mimoriadne náročné a musela zamestnať ženu, ktorá na dvojmesačného synčeka občas dáva v noci pozor. "Inak by sme sa s manželom rozišli, pretože sa musíme vyspať, aby sme sa navzájom nepozabíjali," uviedla. "Ale páči sa mi to. Chcela som to od detstva," zhrnula.

Dvadsaťšesťročná Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes v snímke Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho účinkovala napríklad vo filmoch Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Jennifer's Body (2009), Jonah Hex (2010), Friends with Kids (2011) či Diktátor (2012).

Predvlani si spolu s Dominicom Monaghanom zahrala v klipe Love the Way You Lie od Rihanny a Eminema. Herečka, považovaná za sexsymbol, má na konte napríklad tri Teen Choice Awards a dve nominácie na MTV Movie Awards, no tiež ju štyrikrát nominovali na nelichotivú Zlatú malinu. Zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle a opakovane sa umiestňuje na popredných priečkach rebríčkov najpríťažlivejších žien. Za herca Briana Austina Greena sa vydala v roku 2010.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie