Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vynovená Zuzana Tlučková (50). Prečo sa herečka zmenila?
Zdielať na
Showbiznis

Vynovená Zuzana Tlučková (50). Prečo sa herečka zmenila?

Zdroj: ISIFA

Nové vlasy, nový muž! Toto motto platí v prípade väčšiny žien. Úspešná slovenská herečka má vyše mesiaca nové vlasy, ale či je po jej boku aj nový muž, ktorý ju zahŕňa láskou, tak z odpovede na túto otázku sa snažila vykrútiť. Nakoniec ale zo seba vysúkala jeden dôležitý fakt!

" S novou farbou vlasov so veľmi spokojná. Mám pocit, že mi pristane," teší sa z medeného prelivu na svojej hlave Zuzana Tlučková. Posledné dva roky si vlasy dávala farbiť dohneda, aj preto mala pocit, že je už najvyšší čas na zmenu.

"Cítim sa taká vynovená," smeje sa. Zuzanu Tlučkovú som stretla v jojkárskej maskérni a poviem vám, že vyžarovala totálne pozitívnu energiu. Človek až nadobudol pocit, že táto žena je zamilovaná. "Ale, to som čakala, že sa ma to opýtate," pregúlila s úškrnom na ústach oči. Odpovedať sa jej však nechcelo. Žeby sa bála, že nový vzťah zakríkne?

"Nie, nie som poverčivá, ale fakt je ten, že tentokrát to u mňa asi platí opačne, a teda nie nový chlap a nové vlasy, ale zatiaľ iba nové vlasy... a či príde po tejto zmene aj nový chlap, to sa ešte uvidí," vysvetlila sympatická herečka. Fakt je ten, že po chodbách televízie sa po nej obzerali rôzni fešáci. Ktovie, možno Amorov šíp do Zuzaninho srdca vystrelí už čoskoro.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie