Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tehotenstvo vojvodkyne Catherine (30) má zlepšiť britskú ekonomiku
Zdielať na
Showbiznis

Tehotenstvo vojvodkyne Catherine (30) má zlepšiť britskú ekonomiku

Manželka princa Williama, vojvodkyňa Catherine, zrejme nie je ani v treťom mesiaci a celý svet už rieši jej nenarodeného potomka. Už teraz sa špekuluje nad pohlavím, menom aj nad tým, koľko detí vlastne čaká.

Niektorí podnikavci zareagovali rýchlo a hneď začali vyrábať figúrky Kate s tehotenským bruškom. A aby toho nebolo málo, zdá sa, že toto tehotenstvo má zachrániť aj britskú ekonomiku.

Od tehotenstva princovej manželky a ich prvého spoločného potomka sa totiž očakáva, že dokáže to, čo sa nepodarilo ani kráľovskej svadbe, Olympiáde či kráľovninmu jubileu. Napriek týmto stimulom sa totiž predaj v krajine nezdvihol tak ako sa očakávalo.

Podľa britského ministra financií bude znižovanie deficitu štátneho rozpočtu trvať dlhšie ako plánoval a nepomohli ani všetky úsporné opatrenia. Obchodníkov nezachránilo ani predvianočné obdobie. Angličania tento rok míňajú menej. Správy o tehotenstve Catherine priniesli novú nádej. Väčší záujem o tovar a lepšie tržby očakávajú najmä obchodníci s detským tovarom.

Na tehotenstvo známych osobností mnohí ľudia reagujú slovami - no a čo, aj tak chlieb lacnejší nebude. S trochou humoru sa dá povedať, že v prípade tejto budúcej mamičky o tak celkom neplatí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Hana Gallová

Zdielať na

Najčítanejšie