Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vojvodkyňa Catherine (30) je na infúziách. Budú to dvojičky?
Zdielať na
Showbiznis

Vojvodkyňa Catherine (30) je na infúziách. Budú to dvojičky?

Princezná Catherine a jej manžel William čakajú svoje prvé bábätko a možno budú aj dve. Pre obrovské ranné nevoľnosti si však budúca mamička namiesto radosti s manželom poleží na infúziách v nemocnici.

Podľa denníku Sydney Morning Herald práve spomínané silné ranné nevoľnosti (hypereremis gravidarum) by mohli naznačovať, že Kate a William budú mať deti až dve či tri. Ak by sa to potvrdilo, bola by to pre Britov ďalšia skvelá správa. V tamojšej kráľovskej rodine sa totiž dvojičky dosiaľ nikdy nenarodili.

Z každého kúta ihneď začali prichádzať gratulácie. Tešil sa premiér David Cameron i šéf opozičných labouristov Ed Miliband. A spolu s nimi sa šírili aj špekulácie o pohlaví, mene a tiež počte bábätiek.

Aporopo, čo sa týka mena, isté je len to, že už teraz sa môžeme tešiť na novú vlnu šialenstva. Pár zrejme zvolí niečo tradičné, ako je v kráľovskej rodine zvykom, čo potom budú húfne opakovať rodičia po celom svete. Veľké šance majú mená Elizabeth, Mary, John, Charles, ale taktiež Diana.

Vojvodkyňa ešte neukončila 12. týždeň gravidity, kedy sa krásna novinka zvykne oznamovať. Všetci teraz urputne rátajú, kde bábätko Kate a William počali. Ako prvá novinku prezradila kamarátka z detstva princeznej a všetci jej verili, pretože rovnako tak tesne pred oficiálnymi zásnubami prezradila, že sa pár bude brať.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Adriana Mikundová

Zdielať na

Najčítanejšie