Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Playboy Hugh Hefner (86) a modelka Crystal Harris (26): Svadba!
Zdielať na
Showbiznis

Playboy Hugh Hefner (86) a modelka Crystal Harris (26): Svadba!

Zdroj: SITA/AP

Kontroverzný zakladateľ časopisu Playboy, 86-ročný Hugh Hefner, už po niekoľkýkrát chystá svadbu. A nielen tak s hocikým, jeho vyvolenou sa stala krásna modelka a herečka, 26-ročná Crystal Harris. Dvojica sa po prvý raz zasnúbila už v roku 2010, a to presne na Štedrý deň.

Presne v tom istom roku sa Hefner rozviedol s manželkou Kimberley Conrad, s ktorou splodil dve deti. Desať rokov od roku 1949 žil v manželskom zväzku s Mildred Williams, ktorá mu tiež porodila dve deti, dcéru Christie a syna Davida.

Teraz je na rade Crystal a ich spoločné áno by malo zaznieť presne na Silvestra v Hefnerovej rezidencii Playboy Mansion. Aj keď multimilionár rozhodne biedou netrpí, podľa dostupných zdrojov by dvojica mala mať len menšiu svadbu v kruhu blízkych priateľov a rodiny. Všetci však dúfajú, že obrad sa napokon bude konať, keďže vlani si to Crystal rozmyslela iba 5 dní pred ním, čo Hefnera prekvapilo.

Po tomto kroku nasledoval rozchod a urážky zo strany Crystal, ktorá v jednej rozhlasovej šou narážala práve na sex s mediálnym magnátom. Za urážky sa však napokon ospravedlnila a Hefner to prijal. Pár začali znova tvoriť až na jar tohto roku, čo Harris potvrdila aj svojimi vyhláseniami na sociálnej sieti Twitter.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie