Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zuzana Haberová (27) chce vyjsť z otcovho tieňa
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haberová (27) chce vyjsť z otcovho tieňa

Dcéra Paľa Haberu. Hm, že stále neviete, ktorá kráska zo showbiznisu to môže byť?! Asi preto, lebo súkromie si nestráži iba ona, ale aj jej otec. Pred novinármi ju chráni a ani ona sama toho o sebe veľa neprezrádza.

Zuzana sa nepovažuje za žiadnu hviezdu a svoju kariéru si na chrbte svojho otca rozhodne nestavia! Aj preto sa jej dotkli články, v ktorých sa objavovalo jej meno v súvislosti so škandálmi a teraz aj rozvodom. "Väčšinou to bolo naozaj, že mám nejakú nálepku a z toho dôvodu bolo aj dosť negatívnej publicity a myslím si, že som si to nezaslúžila. To je jediný dôvod," hovorí Zuzana. 

Prebíjať sa svetom a vystúpiť z otcovho tieňa bolo vždy veľmi ťažké. Napriek tomu, že roky žila v Amerike a išla svojou vlastnou cestou, vždy cítila, že ju so slávnym otcom porovnávajú. "Áno, myslím si, že som v živote dosť samostatná jednotka, aby som nebola braná iba ako niekoho dcéra. Samozrejme, otec toho veľa dokázal a som za to na neho hrdá, ale tým, že som samostatný človek a robím veci mimo neho, tak si myslím, že si tú nálepku nezaslúžim," dodáva.

Nikdy sa nesnažila na nikoho podobať. Ani k hudbe nemá príliš blízko. Jej veľkou vášňou je však písanie a túžba stať sa spisovateľkou ju prenasleduje už od detstva. "Od malička som sa venovala knihám, písala, ale nikdy som nenašla odvahu nejak sa tým viac prezentovať," tvrdí spevákova dcéra.

"Prvý raz som začala písať, keď som sa vrátila z Ameriky po siedmych rokoch, tam som vlastne bola celú strednú a vysokú školu," vysvetľuje. Okrem toho však napísala aj pár piesní, texty sú to jediné, čo ju spája s hudbou. Speváčka je vraj mizerná, ale tanečnica naopak veľmi dobrá.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská,Nový Čas

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie