Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečka Kristína Greppelová (27) žije ako kontesa, pozrite sa
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Kristína Greppelová (27) žije ako kontesa, pozrite sa

Pozývame vás na prehliadku bytu, v ktorom žije kontesa Kristína von Greppelová! Že netušíte, kto to je? Lenka! Lenka zo seriálu Pod povrchom. Mladá herečka plná energie, ktorá sa za posledných päť rokov stihla vydať, porodiť, rozviesť, znova zaľúbiť a zabezpečiť si útulné bývanie. A prečo to oslovenie „kontesa“? No lebo to je KONTESA!

"Kvety v kuchyni nie sú vždy, to nie. Iba keď dostanem na javisku a tie šálky som kupovala kvôli vám. Ovocie mám stále," začala rozprávať Kristína. Stručne, jasne a výstižne okomentovala Kristína Greppelová stôl, ktorý už na pohľad vyžaroval rodinnú a hrejivú atmosféru, už pomaly aj vianočnú! A ryba nad stolom to všetko iba umocňuje.

"To maľovala rodinná známa. Milujem jej obrazy, ona miluje mňa," hovorí herečka. Kto ale Kristínu naozaj miluje, myslíme ako ženu, tak to je muž. Mladý herec Tomáš Palonder. A teda je to romantik ako vyšitý. Odkaz napísaný perom nesúci prísľub. Celkom dobrá inšpirácia na Vianoce.  "Je to dobrý tip, keď nestíhate kúpiť darček, tak niečo napíšte, a potom to môžete splniť aj neskôr, o mesiac, o dva," myslí si Kristína.

Veľká skriňa s posuvnými dverami, to bude darček, ktorý Kristína dostane najbližšie. Akurát, sama od seba. "Tu v obývačke som ako-tak spokojná. Tu mi ladia biele závesy a obraz... Tá sedečka kožená je tiež OK, má už 15 rokov a toto sú Malé divy," dodáva. Vysnívaná dovolenková destinácia mladej talentovanej herečky. Keď nie sú ozajstné, dopraje si ich aspoň pohľadom vždy, keď sa vyvalí na gauč.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie