Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo dokáže jedno nie? Dowis (33) z Talentu to vie
Zdielať na
Showbiznis

Čo dokáže jedno nie? Dowis (33) z Talentu to vie

Desať týždňov to boli rivali. Bojovali medzi sebou o finančnú výhru 100 tisíc eur a cestu okolo sveta. V jednej minúte mohlo byť všetko inak. Deviati finalisti šou Česko Slovensko má talent dostali možnosť podeliť sa o peniaze určené pre víťaza. Siedmi súhlasili, ôsmy povedal nie. A toto jediné nie zmenilo všetko.

"Ja som veľmi dobre vedel, že tým urobím gesto, ktoré nebude príjemné, že sa tým dostanem do pozície, ktorá bude takáto, ale to vnímam to ako turnaj a keď by sme mali počítať, tak čiastky, ktoré sa rozdelia pri tomto počte, tak tá čiastka je tak zanedbateľná pre to, aby sa jednotlivé mohli rozvíjať," sekcie vysvetlil Dowis. 

Porotkyňu Lucku Bílú však jeho nie, veľmi nahnevalo. Až tak, že mu do zákulisia prostredníctvom kamier poslala takýto nepríjemný odkaz. "Ja si neprajem, aby si vyhral. Ty si vôl," povedala speváčka. "Určite to bola vec sebazaprenia, že povedali áno, lebo čakali, že to povie skupina," dodáva Dowis. "Konečne mohli vyhrať všetci a ty si to pokazil," dodáva speváčka.

Takto ostro reagovala nahnevaná porotkyňa. Počas reklamnej prestávky ale svoje slová zvážila a uvedomila si, že Alex mal vlastne pravdu. Vyhrať si zaslúžil ten najlepší. Paradoxne to bol on, kto mal jednu z najväčších šancí na víťazstvo. "Ja by som sa ti chcela úprimne ospravedlniť. Nie ty, ale ja som vôl, prepáč," povedala Bílá.

Vyrovnaný umelec jej ospravedlnenie prijal s noblesou. Hlasovanie už bolo zastavené, už sa nič nemohlo zmeniť. Vysvetľovanie a ospravedlňovanie pokračovalo aj po skončení priameho prenosu. Lucka priamo na pódiu pred očami všetkých finalistov Alexovi vysvetľovala, prečo tak vybuchla.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie