Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sklár (41) ako čierny pasažier vo vlaku. Náhodou
Zdielať na
Showbiznis

Sklár (41) ako čierny pasažier vo vlaku. Náhodou

Zdroj: TV JOJ

Vždy sa to stane! A vždy v tej naj-nevhodnejšej chvíli! Isto aj vy veľmi dobre poznáte „Zákon schválností“, však? Verte, že ani slovenské celebrity neobchádza! Na niektoré situácie zo života vďaka nemu asi do smrti nezabudnú! Jedni preto, že boli vtipné a druhí preto, že boli adrenalínové!

"Raz sme vyprevádzali synov na výlet a vlak meškal... A ako takí dobrí rodičia sme ich chceli usadiť na ich miesta, a tak sme spolu so synmi vstúpili do vlaku. A len sme si povedali, bože, aby sme to stihli“ a už sa aj dvere zavreli a tým,  že mal vlak meškanie, tak sa s nami pohol veselo ďalej a museli sme vystúpiť v Kútoch. To bola prvá zastávka," opisuje svoj príbeh Peter Sklár.

Keby mohol, na vlak by hneď naskočil a ušiel herec Juraj Rašla vo chvíli, keď raz odoslal SMS správu osobe, o ktorej písal v správe inej osobe. "Tam už funguje podvedomie. To sú vzťahové veci. Logicky – píšete to meno, niekoho spomínate v tej správe, takže ho máte v hlave uloženého, takže je možné, že to odošlete nesprávne," dodáva herec.

A ďalšia osôbka, ktorú si „zákon schválnosti“ podal, a to rovno počas divadelného predstavenia! Lucia Lapišáková. "Som sa chválila, že nie-nie, ja som ešte nikdy nezabudla text – a práve na tom predstavení sa mi to stalo, že som dostala veľké okno, čiže nikdy nehovor nikdy," hovorí herečka. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie