Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takto vyzerali posledné hodiny pred finále Talentu
Zdielať na
Showbiznis

Takto vyzerali posledné hodiny pred finále Talentu

Na začiatku boli jednými z tisícov. Na začiatku nemali žiadne očakávania. Na začiatku chceli iba zaujať. Deviatim súťažiacim v šou Česko Slovensko má talent sa to podarilo tak, že sa prebojovali až do finále. Takto vyzerali ich posledné hodiny pred ich poslednými vystúpeniami v šou.

Katka Landlová sa rozhodla prekvapiť. Podarilo sa a nás zaujal fakt, že časť piesne zaspievala v češtine. Prečo nezvolila radšej svoju rodnú reč? "Ja mám výborného kamaráta, ktorý píše krásne texty v češtine a to tak, že ja mu poviem myšlienku, ktorú by som chcela, aby to malo a on je schopný ju chytiť v tej mojej poetike," vysvetľuje speváčka.

Alex Dowis vymýšľal svoju finálovú kresbu na naozaj zaujímavom mieste. "Tvoril som v noci, na záchode, na záchode som bol, na mise som kreslil," prezradil umelec. Alex sa po prvý raz postavil pred porotu bez tmavých okuliarov. Splnil tak prianie Lucke Bílej, Jarovi Slávikovi a zároveň dodržal sľub, ktorý dal nám.

Prekvapením večera bolo vystúpenie syna a tatka Kampfovcov. Malý Andrej prezradil na tatka, že sa občas pri hraní aj pomýli. "Napríklad keď si niečo nezapamätá, tak zahrá kratšie," nabonzoval na ocina Andrej. Tatko Kampf si to v tento večer ale užil naplno. A počas priameho prenosu nepokazil ani raz!

Unavená bola Monika s Arsi, najobľúbenejším psom zákulisia. Nenašiel sa hádam nik, kto by ju nepohladkal. Arsi samozrejme, nie Moniku. "Od minulého týždňa tento znova zopakovať, tak to bolo dosť náročné," priznáva Monika.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie