Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Televízny obhajca Radko Kuric (38) sa chce oženiť s diváčkou TOP STAR!
Zdielať na
Showbiznis

Televízny obhajca Radko Kuric (38) sa chce oženiť s diváčkou TOP STAR!

Zdroj: TV JOJ

Túži po láske a stále čaká na ženu svojich snov. Sympatický herec Radko Kuric je na trvalý vzťah pripravený po všetkých stránkach, a preto by bol rád, keby Amorov šíp konečne vystrelil a on by bol šťastne zaľúbený. Najnovšie bude skúšať šťastie vďaka magazínu TOP STAR, ktorého diváčky sa môžu stať vážnymi adeptkami na „pani Kuricovú“.

"Na tú pravú zatiaľ iba čakám, ale verím, že raz to príde,“ hovorí talentovaný Radko Kuric. Vyštudovaný herec, ktorý sa na JOJ-ke objavuje v projekte Súdna sieň už piaty rok, by si veľmi želal, aby to bolo čo najskôr. "Nikto by nemal byť sám, ale na druhej strane, nie je dobré ani to, ak je niekto s niekým iba preto, aby nebol sám,“ vysvetľuje.

Radko je zodpovedný, skúsený a ambiciózny mladý muž, ktorý má svojej vyvolenej čo ponúknuť. Navyše, je  aj vynikajúci kuchár. "Varím rád. Najradšej mám klasické jedlá ako je napríklad segedínsky guláš, rezne so šalátom, pečené kuriatko s ryžou,“ zalizuje sa Radko.

Herec, ktorý hrá aj v Divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene, je aj veľkým maškrtníkom. "Mám rád sladké. Myslím si, že niečo sladké by som uvaril aj pre moju vyvolenú, keď by prišla prvýkrát ku mne na návštevu,“ prezradza svoje plány.

Jednu jablkovú maškrtu ukuchtí aj v nedeľnom TOP STAR magazíne. Venuje ju niektorej z diváčok, ktoré budú práve pozerať JOJ-ku. Popri tom Radko prezradí, aké má požiadavky na ženu svojich snov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie