Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Adam Kováč (24) z Farmy zrazil na priechode mladíka!
Zdielať na
Showbiznis

Adam Kováč (24) z Farmy zrazil na priechode mladíka!

Vážna dopravná nehoda sa odohrala ešte v piatok podvečer v Bratislave. Adam Kováč, ktorý je známy predovšetkým z reality šou Farma, mal podľa našich informácií zraziť na priechode 24-ročného Petra. Tomu spôsobil vážne zranenia!

Všetko sa to stalo na bratislavských Kramárov. Zhodou okolností len kúsok od Univerzitnej nemocnice, kde teraz zrazený mladík. A to na klinike úrazovej chirurgie.

Účastníka reality šou Farma či Pláž 33 spoznal samotný zrazený mladík. Ten v dôsledku vážnej dopravnej nehody utrpel mnohopočetné zranenia, ktoré si doposiaľ vyžiadali dve operácie. Nedajú sa taktiež vylúčiť ani trvalé následky.

Polícia o zavinení vodiča zatiaľ nehovorí. Svedkov nehody je niekoľko. „Presné príčiny a miera zavinenia sú predmetom preverovania,“ hovorí bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

K nehode podľa všetkého došlo ešte v piatok v bratislavskej mestkej časti Nové mesto. Podľa svedkov šiel Adam Kováč na svojom luxusnom vozidle neprimeranou rýchlosťou. Vo vozidle mala sedieť aj jeho bývalá partnerka Lucia Frčková. S matkou dvoch detí sa spoznali v televíznej šou.

"Čo starký, nevidel si ma?" to boli podľa zrazeného Petra prvé slová televíznej celebrity po nehode.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Rastislav Striško

Zdielať na

Najčítanejšie