Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Juraj Rašla (42) sa stal štvrtýkrát otcom. Toto je Lucia-Sofia...
Zdielať na
Showbiznis

Juraj Rašla (42) sa stal štvrtýkrát otcom. Toto je Lucia-Sofia...

Šťastný a spokojný. Juraj Rašla, ktorého poznáte ako právnika Viktora zo seriálu Pod povrchom, je už štvornásobným oteckom! Po troch chalanoch má však doma konečne dcérku. Hrdý ocko nám ju exkluzívne ukázal...

Lucia-Sofia Rašlová je tak prvou a jedinou dcérkou sympatického herca Juraja Rašla a jeho manželky Lucie. Narodila sa len pred mesiacom a určite si viete predstaviť, akú má z nej herec obrovskú radosť. "Ja som chcel Luciu, manželka Sofiu. Takže sa volá Lucia-Sofia a všetko je u nás doma teraz ružové," smeje sa Rašla.

Úplne preč je z malého dievčatka vlastne celá rodina. Všetci dieťatko len obskakujú a starajú sa o jej pohodlie. Hoci tatko sa prebaľovaniu vyhýba!

"Voľakedy som to robil, teraz už nie. Lebo moja žena toto všetko robí a nejako to na mňa nespadá... Skôr sa na mňa presunula starostlivosť o staršieho syna Jurka," vysvetlil Rašla.

A na koho sa podobá? "Ja mám pocit, že na nikoho. Že všetky tie deti vyzerajú rovnako. Každý hovorí na svoje dieťa, že jééžiš, aké je to dieťa krásne a úžasné... Ale musím povedať, že tá naša predsa len lepšie vyzerá ako ostatné. Je strašne vlasatá, čiernovlasá," komentuje pyšný herec.

Keď sa Lucia-Sofia narodila, mala 49 centimetrov a 2,90 kg.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie