Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herečka Lucia Lapišáková (38) priznala depresiu!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Lucia Lapišáková (38) priznala depresiu!

Je bez nálady, ospalá a smutná. Už asi dva mesiace na sebe Lucia Lapišáková – známa ako Lea zo seriálu Pod povrchom, pozoruje príznaky, ktoré pasujú k diagnóze s názvom depresia. Presnejšie jesenná depresia…

„Tak, prišla aj na mňa, priznávam sa,“ bez okolkov odpovedá krásna herečka na otázku, či bojuje s jesennou depresiou. Keďže aj ona je len „obyčajný človek“, zvyknúť si na počasie po prekrásnych letných mesiach je pre ňu ťažké. Skúša však všetko možné aj nemožné, čo by mohlo depku poslať kade ľahšie.

„Cvičím, chodím na prechádzky do prírody, pijem zázvorové čajíky a pozerám obľúbené filmy,“ prezrádza svoje triky na zlepšenie depresívnej jesennej nálady. Večery pri sviečkach vynecháva. „Nemám rada sviečky,“ vysvetľuje.

To herec Peter Sklár, toho oheň upokojuje. Pri svetle sviečky rád relaxuje a pri nočnej lampičke zase číta knihy. Dobrým životabudičom je aj čerstvá ovocná šťava,“ odporúča proti jesennej depresii Peter Sklár.

„Červené víno a obťažovanie manželky – či už vlastnej alebo nevlastnej,  to je to najlepšie,“ vyzdvihuje svoj recept na zlepšenie smutnej nálady Sklárov kolega z Mafstory Igor Adamec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie