Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Juraj Rašla (44). Oplodní každú ženu raz-dva
Zdielať na
Showbiznis

Herec Juraj Rašla (44). Oplodní každú ženu raz-dva

Už štyrikrát sa mu to podarilo! Sympatický herec, ktorého aktuálne vídať v seriáli Pod povrchom, veľmi dobré pozná pocit, keď mu partnerka oznámi, že je tehotná. Nedávno to počul už štvrtý raz! "So mnou si stačí umyť ruky, a je to tam!“ smeje sa Juraj Rašla, ktorý sa spoločne s manželkou vyše mesiaca teší novonarodenej dcérke. "Po troch synoch som sa konečne dočkal aj dievky,“ teší sa.

Prešedivelý fešák má dvoch synov z predchádzajúceho dlhoročného vzťahu. Jeden má 14 rokov a druhý 18. Práve dostal auto, tak dúfam, že si bude dávať na cestách pozor,“ klope na drevo otecko Rašla.

S inou ženou, ktorá sa stala jeho manželkou, vychováva zase trojročného Jurka a od 5. októbra tohoto roku aj dcérku Luciu-Sofiu, ktorá bola takým plánovano-neplánovaným dieťaťom. „Žena veľmi chcela a ja som sa nebránil. Ono to je smutné, že niekto nemôže mať deti, aj keď sa všemožne snaží, a my, na prvý šup. So mnou si stačí umyť ruky, a je to!“ vtipkuje Juraj Rašla.

Malá slečinka Rašlová je vraj poslušná. Spinká a papá tak, ako by to mala naštudované z nejakej učebnice. „Všetky deti sú pekné, ale tá naša je najkrajšia,“ presvedčený o svojej pravde vyhlasuje sympatický herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie