Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55). Starenke spôsobila šok!
Zdielať na
Showbiznis

Televízna sudkyňa Janka Buršáková (55). Starenke spôsobila šok!

Zdroj: Súkromný archív Bernardíny Kikelovej

Stratila slová a zostala ako prikovaná. Reč je o 82 ročnej pani Bernardíne Kikelovej z Nitry, ktorá nikdy nezabudne na svoje tohtoročné narodeniny. Starenkina najobľúbenejšia postavička zo Súdnej siene – pani sudkyňa, jej totiž stála zoči-voči u nej doma. Dôvod? Prišla jej zagratulovať k sviatku!

„Všetko to vymyslel môj vnuk, nechcel prezradiť kedy a kde dostanem darček, ale iba to, že ho dostanem. Keď mi predstavil pani sudkyňu, tak som ostala v šoku. Predsa len nie každému príde domov človek, na ktorého sa pozerá v televízii,“ so širokým úsmevom na tvári hovorí pani Bernardína.

Patrí totiž k skalným fanúšikom Súdnej siene. Nedá si ujsť ani jednu časť. „Moja naj postava je pani Janka,“ dodáva.

Keď televíznu sudkyňu oslovil vnuk narodeninovej oslávenkyne so žiadosťou, či by sa stala „darčekom“ pre jeho babku, Janka Buršáková neváhala ani sekundu.

„Som veľmi rada, že som pani Bernardíne mohla urobiť takýmto spôsobom radosť a potešiť ju aspoň ružičkou a bonboniérou. Strávili sme spolu príjemné chvíle, pofotili sme sa, zasmiali, bolo nám naozaj dobre,“ opisuje nevšedný zážitok v súkromí milá, no v Súdnej sieni prísna a nekompromisná sudkyňa, ktorá sympatickej starenke spôsobila poriadny šok! Našťastie, príjemný!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

 

 

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie