Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Martinka z Turca (30) je opäť tehotná!
Zdielať na
Showbiznis

Martinka z Turca (30) je opäť tehotná!

Zdroj: TV JOJ

V tretej sérii Farmár hľadá ženu Kleopatra z Turca veľa vody nenamútila. Kariérne sa jej teda nedarí práve najlepšie. Zato v súkromní má dôvod na radosť. Novému času prezradila, že so svojím priateľom Martinom čakajú potomka.

Martinka má už doma tri deti, no pre jej priateľa Martina to bude prvý prírastok. "Áno, som tehotná. Bábätko sa narodí v júni a priateľ by chcel radšej chlapca," prezradila Novému Času. Vraj ak to bude chlapec, bude sa volať po otcovi Martin. Dievčenské meno budúci rodičia ešte nevymysleli.

Dieťatko by sa malo narodiť v júni, módna ikona je teraz na prelome druhého a tretieho mesiaca. Martina a jej priateľ ho údajne plánovali a nič nenechali na náhodu. Už v minulosti sa totiž netajili tým, že svoj vzťah berú vážne.

Martinka účinkovala v prvej sérii televíznej šou Farmár hľadá ženu. Uchádzala sa o srdce farmára Mariána, pričom na jeho usadlosť prišla vo veľkom štýle. Aj s dcérkou, pred ktorou nadávala, akoby bol vulgarizmus bežným vyjadrovacím prostriedkom.

Rada na seba pútala pozornosť. Na farme sa jej napríklad stratil mobil. Martinka obvinila všetkých okolo seba, vrátene televízneho štábu, z krádeže. Napokon vysvitlo, že telefón si schovala sama do piecky. Mnohým sa vryli do pamätí aj jej nezabudnuteľné outfity.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Nový Čas

Všetko podstatné o 3. sérii šou Farmár hľadá ženu nájdete tu

Zdielať na

Najčítanejšie