Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Okuliare, nákupný zoznam či bozk. Na toto zabúdajú naše celebrity
Zdielať na
Showbiznis

Okuliare, nákupný zoznam či bozk. Na toto zabúdajú naše celebrity

Majú deravé hlavy! Zabúdajú, a vôbec, rapluje im pamäť! Reč je o štyroch slovenských celebritách, ktoré priznali, že, veru, mozog im už neslúži tak, ako kedysi. Spísali sme zoznam vecí, ktoré zabúdajú najčastejšie! A čo vy, ste na tom podobne?

"Dig, tak ja zabúdam šecko – šecko! Desiatu som si zabudov, kľuče som si zabudov, mobil som nehav doma – šecko zabúdam," hovorí René Štúr. Pamäťové závity začínajú škrípať aj krásnej violončelistke z Cigánskych diablov – Silvii Šarközyovej.

"Často si zabúdam slnečné okuliare niekde v reštauráciách. Pravidelne si potom musím kupovať nové, keďže stále ich niekde zabudnem, ale kurióznejšie bolo to, že som si raz zabudla po koncerte violončelo," prezrádza Silvia. Kamoška s pamäťou nie je ani herečka Zuzana Skopálová. Tá sa síce na jednej strane snaží so zábudlivosťou bojovať popísanými poznámkovými papierikmi, ale čo z toho keď...

"Úplne najviac si zabúdam, keď idem nakupovať, môj precízne napísaný zoznam. Takže keby ste ma videli ako chodím po obchode a hľadám, že čo som vlastne chcela a zásadne sa vrátim domov a nekúpim to, čo tam mám napísané minimálne týždeň," tvrdí.

Aj známy televízny „mafián“ – herec Peter Sklár, by mi dal isto za pravdu. Čo tam po zabudnutých nákupoch, iné veci sú v živote dôležité! a tie si treba držať v hlave. "Úplne najhoršie je, keď sa zabudnete rozlúčiť a dať pusu svojim blízkym, svojej rodine, lebo, pravda, človek nikdy nevie a už sa niekedy človek ani nemusí vrátiť," dodáva Sklár.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie